"Mooie samenwerkingen om kinderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden "

Heeft jouw kind moeite met leren of vallen de resultaten steeds tegen? Is daardoor de motivatie van jouw zoon of dochter ver te zoeken en is hulp bij het leren meer dan welkom? Remedial Teaching biedt uitkomst. De leerstrategie die vanuit school wordt aangeboden werkt niet voor alle kinderen. Soms is wat extra hulp of een andere manier van leren veel fijner voor het kind. Met remedial Teaching wordt jouw kind geholpen het leren weer leuk te vinden en stapjes te zetten op zijn/ haar leerlijn.

De Remedial Teacher bij Be Good, NA Learning & Coaching

Mijn naam is Joleine Latour en ik ben ondertussen bijna 20 jaar leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast geef ruim 12 jaar remedial teaching (r.t.) aan leerlingen van 4 tot en met 13 jaar. Ik vind dat zo leuk dat ik in 2019 een eigen praktijk ben gestart voor r.t. en kinder- en opvoedcoaching: praktijk Dit Kan Jij Wel.  https://ditkanjijwel.nl/

Verder ben ik een trotse moeder van 2 zonen van 11 en 13 jaar. De oudste heeft autisme en zit op het speciaal onderwijs. Mede dankzij hem heb ik geleerd hoe belangrijk het is om te kijken naar  mogelijkheden in plaats van beperkingen.  

Sinds 2020 werk ik met veel plezier samen met Nadya  Arabi van Be good, NA Learning & Coaching, waarbij ik een deel van de r.t. voor mijn rekening neem. Ik vind het fantastisch om te zien hoe iemand groeit door aandacht, begrip, geduld en afstemming. Spelen en leren is een krachtige combinatie, die ik graag toepas in mijn begeleiding. Ik hoop zo nog vele kinderen en hun ouders te mogen helpen! 

 

Praktijk 

Bij Be Good, NA Learning & Coaching kunnen scholen Remedial Teaching aanvragen voor ‘onderwijs ondersteuningsarrangementen’ in Zoetermeer en omgeving. Deze Remedial Teaching wordt gegeven door Joleine Latour van 'Ditkanjijwel'. In 2020 is Be Good, NA, Learning & Coaching de samenwerking aangegaan met Joleine.  

Scholen kunnen naast RT ook een aanvraag doen voor hulp bij een ontwikkelingsvoorsprong, Hoogbegaafdheid/coaching of SPELTHERAPIE. Voor speltherapie kan het kind naar de spelkamer komen of speltherapie-Zoetermeer kan binnen Zoetermeer naar de school komen.  

Bent u geen onderwijsinstelling, maar wel een ouder die op zoek is naar extra onderwijsondersteuning voor uw kind? Be Good, NA Learning & Coaching biedt ook aan particulieren Remedial Teaching in Zoetermeer en omgeving. De ondersteuning wordt uiteraard aangepast aan op de behoeften van uw zoon of dochter. 

Meer weten?

De duur van de trajecten is altijd in overleg met de ouders of verzorgers en het kind zelf.
Dus kan jouw kind wel wat extra hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.