"Remedial Teaching is er voor alle kinderen met leerproblemen."

Be Good, NA Learning & Coaching ondersteunt scholen in regio Zoetermeer op het gebied van: hoogbegaafdheid, lezen, spellen, rekenen, begrijpend lezen, schrijven en meer. Professionele didactische hulp – oftewel Remedial Teaching – helpt leerlingen waarbij het leerproces niet verloopt zoals gewenst.

REMEDIAL TEACHING OP SCHOOL

Een remedial teacher is een ‘leraar die verbetert’, dat is precies wat ik doe als ik een school ondersteun. Door een OnderwijsOndersteuningsArrangement (OOA) help ik leerlingen help die moeite hebben met leren, bijvoorbeeld met lezen en schrijven of die bepaalde gedragsproblemen hebben. Tijdens deze uurtjes zorg ik voor passende opdrachten die de leerlingen verder helpen. Zo worden de vaardigheden en de resultaten van de leerlingen verbeterd en krijgt deze weer plezier in school.

MINDSET TRAINING VOOR SCHOLEN

Naast Remedial Teaching kan een school er ook voor kiezen om klassikaal of in groepen een mindset training te doen. Ook tijdens een studiedag voor leerkrachten kan een mindset training helpen om weer op een positieve manier hun vak te vervullen. Een positieve mindset draagt bij aan betere resultaten en een fijne sfeer in de klas.

Meer weten?

Wil je Be Good NA Learning & Coaching inschakelen als ondersteuning op school?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie.