Over mij

"Ik zie het als mijn missie om kinderen met leerproblemen of hoogbegaafdheid te helpen. "

OVER MIJN WERK

Ik kom uit Zoetermeer en hier is ook mijn praktijk gevestigd. Ik zie het als mijn missie om (hoogbegaafde)  kinderen hun zelfvertrouwen en hun zelfbeeld te versterken. Zodat zij weer lekker in hun vel zitten en zich verder kunnen ontwikkelen. Na 15 jaar in het speciaal basisonderwijs en hoogbegaafd onderwijs te hebben gewerkt ben ik mijn droom achternagegaan en ben ik in 2015 mijn eigen praktijk gestart. Zo is Be Good, NA Learning & Coaching en later ook speltherapie Zoetermeer ontstaan.  De praktijk is namelijk in 2022 uitgebreid met Speltherapie. Sinds 2022 mag ik mezelf master speltherapeut noemen. Dit is een mooie en nieuwe aanvulling in mijn praktijk, vooral met mijn specialisme hoogbegaafdheid, mindset en emotie-regulatie. Ik ontvang ouders en kinderen in mijn praktijk om ze te begeleiden door coaching of speltherapie. Daarnaast kom ik graag op de scholen om mee te denken over wat een kind nodig zou kunnen hebben.

Het belangrijkste aan mijn werk is een toegankelijke en open houding naar de kinderen toe. Vaak voelen zij zich snel op hun gemak. Ik geef ze het gevoel dat ze ertoe doen, dat ze gezien worden en dat er echt naar hun geluisterd wordt. Daarom kijk ik ook altijd naar de behoeften van het kind, samen gaan we aan de slag en werken we aan de gestelde doelen.

Sinds 2020 ben ik met Be Good, NA, Learning & Coaching een samenwerking aangegaan met Joliene van Dit kan jij wel. Joleine biedt RT (remedial teaching) aan in mijn praktijk en op de basisscholen. Aanmelden voor RT kan via Begood@nalearningcoaching.nl

OVER MIJN DIENSTEN

Veel kinderen hebben moeite met leren, door verschillende leerstrategieën te proberen, help ik de kinderen een manier te vinden waarop leren weer leuk wordt. Daarnaast help ik de kinderen ook met het opstellen van doelen en een gestructureerde planning waardoor er meer overzicht ontstaat. Dit doe ik tijdens het leerbegeleidingstraject. Daarnaast bied ik ook coaching aan kinderen die hoogbegaafd zijn en hierdoor problemen ervaren op school. Dit doe ik in samenwerking met de ouders en school. Ik help ze om te gaan met hoogbegaafdheid, frustraties en faalangst. Tenslotte is een van de belangrijkste elementen van mijn werk mindset. Hiervoor geef ik speciale trainingen en bied ik een coachingstraject aan. Met een positieve mindset kunnen zowel kinderen als volwassenen beter omgaan met stressvolle situaties en tegenslagen. Faalangst wordt voorkomen en groei kan ontstaan.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over mij of over een van mijn diensten? Kijk dan gerust eens rond of neem contact met mij op.