Over mij

"Ik zie het als mijn missie om kinderen met leerproblemen of hoogbegaafdheid te helpen. "

OVER MIJN WERK

Ik kom uit Zoetermeer en hier is ook mijn praktijk gevestigd. Ik zie het als mijn missie om kinderen met leerproblemen of hoogbegaafdheid te helpen. Zodat zij weer lekker in hun vel zitten en zich verder kunnen ontwikkelen. Na 15 jaar in het speciaal basisonderwijs en hoogbegaafd onderwijs te hebben gewerkt ben ik mijn droom achternagegaan en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Zo is Be Good NA Learning & Coaching ontstaan.  Ik ontvang ouders en kinderen in mijn praktijk om ze te begeleiden, maar ondersteun ook scholen bij het uitzoeken van geschikt lesmateriaal voor hoogbegaafde kinderen, trainingen over mindset en het coachen van leerkrachten.

Het belangrijkste aan mijn werk is een toegankelijke en open houding naar de kinderen toe. Vaak voelen zij zich snel op hun gemak. Ik geef ze het gevoel dat ze ertoe doen en dat er echt naar hun geluisterd wordt. Daarom kijk ik ook altijd naar de behoeften van het kind, samen gaan we aan de slag en werken we aan de gestelde doelen. Bovendien probeer ik de lessen altijd zo leuk en interessant mogelijk te maken.

OVER MIJN DIENSTEN

Veel kinderen hebben moeite met leren, door verschillende leerstrategieën te proberen, help ik de kinderen een manier te vinden waarop leren weer leuk wordt. Daarnaast help ik de kinderen ook met het opstellen van doelen en een gestructureerde planning waardoor er meer overzicht ontstaat. Dit doe ik tijdens het leerbegeleidingstraject. Daarnaast bied ik ook coaching aan kinderen die hoogbegaafd zijn en hierdoor problemen ervaren op school. Dit doe ik in samenwerking met de ouders en school. Ik help ze om te gaan met hoogbegaafdheid, frustraties en faalangst. Tenslotte is een van de belangrijkste elementen van mijn werk mindset. Hiervoor geef ik speciale trainingen en bied ik een coachingstraject aan. Met een positieve mindset kunnen zowel kinderen als volwassenen beter omgaan met stressvolle situaties en tegenslagen. Faalangst wordt voorkomen en groei kan ontstaan.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over mij of over een van mijn diensten? Kijk dan gerust eens rond of neem contact met mij op.