Weerbaarheidstraining voor kinderen en jongeren

Voor kinderen op de basisschool en middelbare school biedt Be Good, NA Learning & Coaching een weerbaarheidstraining in Zoetermeer en omgeving. Deze weerbaarheidsworkshop heet ‘Krachtig naar school’ en focust zich in acht lessen op punten zoals een eigen mening, gevoelens en inbreng, omgaan met feedback, vrienden maken, zelfvertrouwen en grenzen aangeven.

Krachtig naar de school

Zit uw kind in groep 5 en voelt hij of zij zich niet altijd op zijn of haar gemak? Dan help ik met mijn assertiviteitstraining uw kind om zich zelfverzekerder te voelen. Met de weerbaarheidstraining zorg ik ervoor dat kinderen zichzelf durven te zijn en zich op hun gemak voelen. Zo vergroot het zelfvertrouwen en ontdekt uw zoon of dochter samen met mij zijn of haar talenten.

Door middel van de cursus weerbaarheid leren kids beter om te gaan met verlies en reacties van anderen. Op deze manier vergroot de cursus zelfvertrouwen en is de workshop een effectieve weerbaarheidstraining voor kind en jongere.

Krachtig naar de middelbaar

De overgang van groep 8 naar het voortgezet onderwijs is een enorme stap voor uw zoon of dochter. Opeens zijn achtstegroepers namelijk niet meer de oudsten, moeten ze hun vertrouwde school achter zich laten en is het afgelopen met al dat ‘gespeel’. Een nieuw tijdperk met een nieuwe omgeving, andere lessen, nieuwe gezichten en veel meer zelfstandigheid breekt aan. Vandaar dat ik klaar sta om kinderen te begeleiden naar de middelbare school, zodat zij goed voorbereid zijn. In de assertiviteitstraining richt ik mij op planningen maken, leren leren, rooster en docenten. Maar natuurlijk ook op sociale vaardigheden: hoe blijft uw kind stevig in de schoenen staan, hoe maakt hij of zij vrienden en hoe gaat hij of zij om met de puberteit? Zowel de weerbaarheidstraining voor kinderen als de weerbaarheidstraining voor jongeren vindt plaats in Zoetermeer en is eventueel mogelijk in groepsverband.

Zoekt u naar een training om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten? Dat kan met de weerbaarheidstraining van Be Good, NA Learning & Coaching. Maak een afspraak voor een kennismaking door tussen 08:30 en 18:00 uur te bellen naar 085-8888176 of door het contactformulier in te vullen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Uw Coach

Nadya Arabi

Tarieven

bekijk hier onze tarieven van 2019.

Volg ons

 
 

Het talent van uw kind ontwikkelen of het zelfvertrouwen vergroten?

Neem direct contact met mij op en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Contactgegevens

  Dublinstraat 24-26 kamer C6
  2713 HS Zoetermeer
  085-8888176

  begood@nalearningcoaching.nl
  https://www.nalearningcoaching.nl

Contactformulier