Studiebegeleiding voor particulieren

Bent u geen onderwijsinstelling, maar wel een ouder die op zoek is naar extra onderwijsondersteuning voor uw kind? Be Good, NA Learning & Coaching biedt ook aan particulieren studiebegeleiding in Zoetermeer en omgeving. De ondersteuning en coaching pas ik uiteraard aan op de behoeften van uw zoon of dochter. Voor leerbegeleiding op maat!

Studiehulp op maat

De studiebegeleiding die ik verzorg draait echt om leerbegeleiding op maat. Dit betekent dat mijn dienst een extra hulp en ondersteuning voor uw kind is. Zo kan ik kinderen helpen op een bepaald leergebied door dit gebied beter te leren begrijpen. Denk onder meer aan zaken zoals lezen, spellen, rekenen, begrijpend lezen, schrijven en woordenschat.

Daarbij komen het aanleren van studievaardigheden, het leren plannen en het leren leren aan bod. Het doel is om de scholier handvatten te geven voor een juiste leermethode. Op deze manier maak ik leren makkelijker én leuker.

Individuele studiecoaching

Graag nodig ik uw zoon of dochter bij mijn praktijk in Zoetermeer uit voor en kennismakingsgesprek. In eerste instantie is dit samen met de ouders om het begeleidingstraject tot in detail te bespreken. Bij het plan neem ik de leerling te allen tijde als uitgangspunt. Zodra het traject start, zullen de sessies een-op-een met de scholier zijn. Mijn hulp bij leren is zowel bedoeld voor de basisschool als voor de middelbare school. Uiteraard is mijn methode voor beide scholen aangepast op het onderwijs. Wel werk ik altijd op een individuele wijze als leerhulp samen met uw kind aan zijn of haar toekomst.

Geïnteresseerd in de studiebegeleiding van Be Good, NA Learning & Coaching? Maak een afspraak voor een intakegesprek door tussen 08:30 en 18:00 uur te bellen naar 085-8888176. Via het contactformulier vraagt u eventueel meer informatie op. Ik vertel u met genoegen meer over mijn diensten en bekijk graag wat ik voor u kan betekenen.

Uw Coach

Nadya Arabi

Tarieven

bekijk hier onze tarieven van 2019.

Volg ons

 
 

Het talent van uw kind ontwikkelen of het zelfvertrouwen vergroten?

Neem direct contact met mij op en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Contactgegevens

  Dublinstraat 24-26 kamer C6
  2713 HS Zoetermeer
  085-8888176

  begood@nalearningcoaching.nl
  https://www.nalearningcoaching.nl

Contactformulier