Remedial Teaching voor het onderwijs

Bij Be Good, NA Learning & Coaching kunnen scholen terecht voor remedial teaching in Zoetermeer en omgeving. Deze professionele didactische hulp wordt ook wel RT genoemd en is effectief voor leerlingen waarbij het leerproces niet helemaal volgens verwachtingen verloopt. Voor alle kinderen met leerproblemen.

Studiebegeleiding op school

Remedial teacher betekent letterlijk ‘een leraar die verbetert’. Dat is eveneens precies wat ik als taakleraar doe: ik verleen hulp aan leerlingen die moeite hebben met leren of die kampen met bepaalde gedragsstoornissen. Onder schooltijd kunnen scholen mij inzetten om leerlingen bij te staan en extra te ondersteunen. Hierbij kan het gaan om studiebegeleiding en coaching op het gebied van hoogbegaafdheid, lezen, spellen, rekenen, begrijpend lezen, schrijven, woordenschat en nog veel meer.

Het doel van de leerbegeleiding is de vaardigheden verbeteren, betere resultaten behalen, leerplezier creëren en plezier in school krijgen. De bijles kan ik daarom tevens geven op het voortgezet onderwijs. Uiteraard gaat de studiebegeleiding voor het middelbaar onderwijs een stukje verder dan de studiebegeleiding voor de basisschool. Neem gerust contact op om te vragen wat beide vormen precies inhouden.

Plusklas opzetten

Mijn remedial teaching kan nog veel verder gaan dan huiswerkbegeleiding alleen. Zo kan ik u helpen bij het oprichten van een plusklas voor hoogbegaafde kinderen. Bij het opzetten van zo’n aanpassingsklas komt heel wat kijken. Vandaar dat ik u met genoegen passende hulp en advies op maat bied. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar u op moet letten. Bovendien kunt u mij inzetten voor de lessen van deze klassen.

Heeft u interesse in de remedial teaching van Be Good, NA Learning & Coaching uit Zoetermeer? Bel dan tussen 08:30 en 18:00 uur naar 085-8888176 en ik bekijk graag wat ik voor u kan betekenen. Meer informatie vraagt u tevens op via het contactformulier. Ik kom altijd spoedig bij u terug.

Uw Coach

Nadya Arabi

Tarieven

bekijk hier onze tarieven van 2019.

Volg ons

 
 

Het talent van uw kind ontwikkelen of het zelfvertrouwen vergroten?

Neem direct contact met mij op en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Contactgegevens

  Dublinstraat 24-26 kamer C6
  2713 HS Zoetermeer
  085-8888176

  begood@nalearningcoaching.nl
  https://www.nalearningcoaching.nl

Contactformulier