NA Learning & Coaching als kindercoach in het onderwijs

Ieder kind heeft talent en potentie. Het probleem is dat dit in sommige gevallen verborgen zit, niet naar buiten komt of geen erkenning krijgt van andere personen. NA Learning & Coaching treedt op als kindercoach in Zoetermeer en omstreken en zorgt ervoor dat uw kind helemaal zichzelf durft te zijn. We helpen uw kind bij het versterken van de executieve functies die ook handig zijn in het voortgezet onderwijs. Hulp bij het maken van planningen, te letten op details en het op tijd af krijgen van opdrachten.

Talent in het onderwijs

Met gesprekken omtrent talentontwikkeling in het basisonderwijs vergroot ik het zelfvertrouwen van uw zoon of dochter en ontdekken we samen zijn of haar talent. Als kindercoach en talenbegeleider in één help ik iedereen die een talent heeft in het onderwijs. Dat kan van alles zijn: van een enorme taalknobbel tot hele slimme gymnasiasten.

Helaas is het zo dat er ook vaak wat vervelendere zaken die om de hoek komen kijken. Zeer intelligente kinderen kunnen bijvoorbeeld vaak niet tegen hun verlies. Daarbij kunnen kinderen onzeker raken van de reacties van anderen. Vooral aan het einde van het basisonderwijs en het begin van de middelbare schooltijd komt die onzekerheid om de hoek kijken.

Leren omgaan met talent

Hoewel ik mij als talentcoach in principe niet focus op creatieve talenten, kunnen kinderen daar zeker wel voor langskomen. Mijn talentmanagement is immers voornamelijk gericht op het omgaan met een vaardigheid, het erkennen van het hebben ervan en dealen met de wat vervelende bijkomstigheden. Zo kan ik uw zoon of dochter onder meer coachen in het omgaan met verlies en teleurstellingen.

Weerbaarheidsworkshop “krachtig naar school”

Voor kinderen van basisschool en middelbare school. Door deze workshop kunnen kinderen sterker en zelfverzekerder naar school. In kleine groepjes werken we 8 lessen onder andere aan de volgende punten: 

• Eigen mening en gevoelens
• Omgaan met feedback
• Vrienden maken, pesten & groepsdruk
• Zelfvertrouwen
• Eigen ruimte en grenzen aangeven
• Eigen inbreng

Bekijk de data van de workshops in de agenda.

Coaching bij hoogbegaafdheid

Bij mij kan uw kind terecht voor coaching en begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Ik leer kinderen hoe ze om kunnen gaan met het hoogbegaafd zijn en dat ze vaak anders denken en andere denkstrategieën hebben. Als ouder zijnde kunt u bij mij aankloppen om in overleg te gaan met de school van uw zoon of dochter. Maar ook voor scholen sta ik klaar. Zo help ik bijvoorbeeld met het schrijven van een beleid voor de school en ouders omtrent hoogbegaafdheid. Ook bied ik steun bij het vinden of ontwikkelen van correct lesmateriaal voor hoogbegaafden. Leerlingen krijgen hiermee meer uitdaging en zullen zich minder snel gaan vervelen.

Bent u benieuwd hoe uw kind zijn of haar talent kan ontwikkelen? Neem dan contact met uw kindercoach op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 085-8888176. U kunt tevens een bericht achterlaten via het contactformulier. Ik reageer hier altijd spoedig op. NA Learning & Coaching uit Zoetermeer helpt u graag zo goed mogelijk verder!

Uw Coach

Nadya Arabi

Tarieven

bekijk hier onze tarieven van 2019.

Volg ons

 
 

Het talent van uw kind ontwikkelen of het zelfvertrouwen vergroten?

Neem direct contact met mij op en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Contactgegevens

  Dublinstraat 24-26 kamer C6
  2713 HS Zoetermeer
  085-8888176

  begood@nalearningcoaching.nl
  https://www.nalearningcoaching.nl

Contactformulier