"UkIQ is er om kinderen op jonge leeftijd al te begeleiden bij een ontwikkelingsvoorsprong."

Denk jij dat jouw kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft? Merk je bijvoorbeeld dat het leertempo van jouw kind veel hoger ligt dan dat van leeftijdsgenoten? Het is dan verstandig om contact op te nemen met ukIQ, zelf ben ik specialist voor de ukIQ-Zoetermeer groep. UkIQ is er om kinderen op jonge leeftijd al te begeleiden bij een ontwikkelingsvoorsprong. Zij kunnen deelnemen aan de ukIQ groepen, waaronder ukIQ-Zoetermeer en komen zo in contact met andere kinderen die ook een ontwikkelingsvoorsprong hebben.

HOE ZIET EEN DAGDEEL BIJ
EEN UKIQ GROEP ERUIT?

De dagen op de ukIQ groep zien er ongeveer als volgt uit: de dag begint rustig, er is uitgebreid de tijd om afscheid te nemen van je kind. Daarna heeft de specialist - bij ukIQ-Zoetermeer zal ik dat zijn- een programma voorbereid met een specifiek onderwerp, aangevuld met interactieve filmpjes, liedjes of andere materialen. Vervolgens gaan de kinderen zelf aan de slag. Er is ook altijd een beweegmoment op de dag. Soms is dit buiten, maar soms ook binnen of in de gymzaal. Tijdens de pauze eet iedereen zijn of haar tussendoortje en praten we over het onderwerp van de dag. Aan het eind van de ochtend vertellen de kinderen wat ze gedaan of beleefd hebben.

Bij UkIQ ben ik te bereiken via mijn eigen mail adres: nadya@ukiq.nl.

DE DRIE PIJLERS VAN UKIQ

Binnen ukIQ worden drie hoofdpijlers gebruikt om de kinderen datgene te kunnen bieden waar zij behoefte aan hebben:

 

PEERGROUP

Oftewel gelijkgestemden, zo hoeven de kinderen zich niet ‘anders’ of buitengesloten te voelen. Door contact met andere kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong kunnen zij zelf ook groeien.

UITDAGING

UkIQ biedt jonge kinderen volop uitdaging. Hierdoor blijft een gezonde nieuwsgierigheid gevoed en dit is goed voor de ontwikkeling van het kind.

MINDSET

Door een juiste mindset kunnen obstakels beter worden overwonnen, de ontwikkeling van een goede mindset is dus heel belangrijk. UkIQ besteed hier veel aandacht aan.

Facebook
Instagram

Meer weten?

Kinderen kunnen aangemeld via nadya@ukiq.nl of door het contactformulier in te vullen.
Vervolgens word je uitgenodigd voor een gesprek waarin onder andere wordt gekeken naar jouw vermoedens, het gedrag van het kind of het aan kan sluiten bij de groep.
Neem dus gerust contact op voor een kennismaking.