"De kinderen genieten ervan en ook de ouders zijn enthousiast."

Sinds 2017 ben ik begonnen met het organiseren van peermiddagen. Tijdens deze middag kunnen hoogbegaafde kinderen elkaar ontmoeten. In een laagdrempelige setting worden de kinderen aan elkaar voorgesteld en kunnen zij spelenderwijs kennismaken met gelijkgestemden. Vanaf het begin heb ik veel plezier gehad bij het organiseren van deze ‘chill-middagen’. De kinderen genieten ervan en ook de ouders zijn enthousiast.

WAT HOUDT EEN PEERMIDDAG IN?

In een kleine groep kun je één keer per maand met andere hoogbegaafde kinderen onder elkaar zijn. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals: spelletjes, knutselen, tekenen, muziek luisteren en natuurlijk ook gewoon gezellig kletsen en ervaringen uitwisselen. Daarnaast zorg ik dat er wat te drinken en te snacken is voor de kinderen. Ook het knutselmateriaal en de spelletjes staan klaar, maar natuurlijk mogen kinderen ook hun eigen spellen meenemen.

WAAROM EEN PEERMIDDAG?

Het is zo belangrijk voor de kinderen om met elkaar in contact te komen. Ze leven op en voelen zich veel beter begrepen door andere kinderen die ook hoogbegaafd zijn. Een van de ouders reageerde ook met de opmerking dat zijn zoon hier échte vrienden maakte. En daar doe ik het natuurlijk voor!

Praktische informatie

Hieronder en in de agenda staan de data voor de peermiddagen van dit schooljaar. De kosten voor de peermiddag zijn €4,- en aanmelden kan op verschillende manieren: via whatsapp, e-mail of gewoon via de site. Wil jij jouw kind aanmelden? Neem dan gerust contact op. 

PO(vanaf groep 4)

Momenteel zijn er geen peermiddagen,

Zodra ze weer gepland worden, is dat hier te vinden of op facebook en Instagram

 


VO (chillmiddag)

Momenteel zijn er geen chillmiddagen,

Zodra ze weer gepland worden, is dat hier te vinden of op facebook en Instagram

 

 

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een coach die jou en jouw kind kan helpen beter om te gaan met hoogbegaafdheid?
Of wil je meer informatie over mijn coachingsessies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.